Om oss

Välkommen till BandMeeting.se, en passionerad plattform skapad av två musikentusiaster som delar samma kärlek och fascination för musiken. Vi strävar efter att bygga en dynamisk gemenskap för alla som älskar musik, oavsett om du är en erfaren musiker eller bara en hängiven musikälskare.

Möt vårt team:

  1. Erik Andersson – Med en bakgrund som professionell musiker och producent brinner Erik för att skapa och utforska musikaliska världar. Hans erfarenhet har gett honom en unik förståelse för de utmaningar och glädjeämnen som musiker står inför. Genom BandMeeting.se vill Erik erbjuda en kreativ plattform där musiker kan samarbeta, utbyta idéer och hitta inspiration för sina musikaliska projekt.
  2. Anna Larsson – Som en hängiven musikentusiast och kreativ själ har Anna alltid varit fascinerad av musikens förmåga att förena människor. Hon har en passion för att upptäcka nya talanger och lyfta fram unika musikstilar. Med BandMeeting.se hoppas Anna kunna skapa en inkluderande miljö där musikfans kan upptäcka och stödja sina favoritartister och musikband.

Tillsammans strävar Erik och Anna efter att forma BandMeeting.se till en inspirerande plattform där musikaliska drömmar får liv och där människor kan dela sin kärlek till musiken med likasinnade. Vår vision är att BandMeeting.se blir det självklara valet för alla som vill bli en del av den blomstrande musikgemenskapen och där musikens magi alltid är i centrum. Vi ser fram emot att se dig ansluta till vår gemenskap och bidra till den musikaliska harmonin som BandMeeting.se har att erbjuda.